TV-Dagen blir webbinarieserie under hösten
TV-Nyheterna gör en storsatsning under hösten med webbinarie-serien TV-Nyheterna Live. Sex program kommer att sändas kl 11.00 på tisdagar varannan vecka, med start 15 september. Det första TV-Nyheterna Live kommer att fokusera på är sport och sporträttigheter med intervjuer, panelsamtal och inslag.


I studion deltar Marie Nilsson, vd för Mediavision som gläntar på dörren till en kommande rapport om sporträttigheter i Sverige.

Jan Scherman, diversearbetare inom media, Åsa Edlund Jönsson, sportchef SVT och Manfred Aronsson, vd ManAro Media, diskuterar bland annat det alltmer fragmenterade sportlandskapet och hur det påverkar konsumenterna, paketeringar, nästa sommars tajta sportschema och nordiska samarbeten.

Sändningen bjuder även på en intervju med Nicklas Norrby som blir nordisk vd när Discovery nu strukturerar om sin verksamhet. Nicklas kommer att prata bland annat om hur Discovery ska förvalta Telias och TV4s rättigheter, hur planeringen ligger inför nästa sommars OS och den nya streamingtjänst som planeras med fokus på unscripted.


Första sändningen den 15 september är helt kostnadsfri. Du anmäler dig här nedan och får en kod av oss som du använder för att logga in.

Vi genomför totalt sex entimmesprogram och kommande sändningar kan du välja att köpa per styck, de kostar 1 390 kr, eller alla resterande fem för 5 990 kr (priser exkl moms). Väljer du att delta i alla sändningar ingår även ett avslutande mingel i december (eller så snart corona-läget tillåter). Sändningarna direktsänds, men det går även att se dem i efterhand.

Välkommen till en spännande höst!

Mathias Dahlström
moderator och redaktör TV-Nyheterna


Anmäl dig
DELA DENNA SIDA
Ni gör alltid proffsiga arrangemang, är säker på att detta blir minst lika bra som TV-Dagen
Anmäl dig
TALARE
Marie Nilsson
vd Mediavision
Jan Scherman
diversearbetare inom media
Åsa Edlund Jönsson
sportchef SVT
Manfred Aronsson
vd ManAro Media
Nicklas Norrby
nordisk vd Discovery
INFORMATION
Tid & Plats: Kl 11.00-12.00 den 15 september, 29 september, 13 oktober, 27 oktober, 10 november och 24 november
Pris: 5 990 kr för alla höstens sändningar samt mingel. Enstaka avsnitt kostar 1 390 kr, alla priser är exkl moms.
Rabatt: Prenumeranter på TV-Nyheterna får 400 kr i rabatt vid köp av hela säsongen.
Kontakt: Malin Svenberg, vd Exakt Media AB och ansvarig utgivare TV-Nyheterna, malin.svenberg@exaktmedia.se, 08-455 67 76.
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561