2
SEPTEMBER PÅ GRAND HÔTEL,
STOCKHOLM
Save the date: TV-DAGEN 2 september 2020
Vilket bolag blir årets bästa tv-operatör respektive streamingtjänst? Det avgörs av en oberoende Net Promoter® Score (NPS®)-undersökning vi genomför tillsammans med Nordic Bench.

Nordic Bench är ett oberoende analysinstitut med över 15 års erfarenhet av branschstudier i Sverige och Norden. I en årlig studie tillfrågas 3 500 svenskar vilka TV-operatörer och streamingtjänster de har. Dessa bedöms sedan enligt en Net Promoter® Score (NPS®)-metodik. Hur benägna är tittarna att rekommendera till andra de tjänster de använder och hur upplever de dessa avseende utbud, kvalitet, aktualitet, åtkomst (mobil, platta) med mera - totalt 14 parametrar. Alla resultat är helt transparenta för jämförelser mellan konkurrerande tjänster i syfte att vara ett underlag för en förbättrad leverans till de svenska tittarna.

NPS-resultatet utgör också underlag för utnämning av 2020 års bästa TV-operatör och streamingtjänst - tittarnas val!

Den 19 maj presenteras vinnarna i respektive kategori och de prisas på årets upplaga av TV-Dagen.

Har du frågor kring undersökningen är du varmt välkommen att höra av dig till Jan Ogner, vd Nordic Bench, på jan.ogner@nordicbench.se.
Vi lever för tillfället i den bästa, mest spännande och händelserika av världar vad gäller rörlig bild. Trodde vi i alla fall. Tills pandemin under våren förändrade allt. På årets TV-dag undersöker vi hur den nordiska tv-industrin påverkats - och hur den ska kunna återbyggas. Men vi ser också bortom Covid-19 och diskuterar om Drama nått peaken, nördar ner oss i alltmer fragmentiserade sporträttigheter och undersöker vart de rörliga nyheterna är på väg. Vi slår också en lov kring Norden och jämför tv-landskapen, samt undersöker vart de stora operatörerna är på väg.

Till TV-Dagen kommer bland andra:

Karin Stjärne, vd Endemol Shine Nordics
För tre år sedan lämnade hon jobbet som programdirektör på MTG för att bli vd för Endemol Shine Nordics. Under TV-dagen berättar Karin Stjärne bland annat om hur Covid-19 påverkat deras bolag och hur de idag jobbar väldigt annorlunda. Men hur man, till skillnad från resten av Endemol Shines bolag i ute världen, faktiskt fortsatt att producera i de svenska produktionsbolagen under hela krisen.


Philip Lindqvist, operativ chef C More på TV4 Media / Telia
Det har nu gått över ett halvår sedan EU fullt ut godkände Telias köp av Bonnier Broadcasting. Och mycket har hänt sedan dess, bland annat att tidigare strategichefen Philip Lindqvist nu blivit chef för betal-tv. Philip kommer till TV-dagen för att berätta om strategin framåt för TV4 Media och om hur pandemin påverkat detta.

Fler talare, ämnen och diskussionsdeltagare presenteras naturligtvis längre fram.

Välkommen till TV-Dagen den 2 september!

Mathias Dahlström
redaktör TV-Nyheterna

Seminariet genomförs endast om regeringen återigen tillåter sammankomster över 50 personer och naturligtvis om det är säkert att delta ur ett coronaperspektiv.
Anmäl dig
DELA DENNA SIDA
Väldigt proffsigt arrangerat, väldigt bra tidshållning. Grymt bra mötesplats.
Anmäl dig
TALARE
Karin Stjärne
vd Endemol Shine Nordics
Philip Lindqvist
operativ chef C More på TV4 Media / Telia
INFORMATION
Tid & Plats: Onsdagen den 2 september kl 09.00-16.00 med efterföljande mingel. Lokal: Stockholm, Grand Hôtel, Stockholm.
Pris: 5 890 kr. I priset ingår seminarium, frukost, lunch, fika, dokumentation och mingel.
Rabatt: Fram till den 22 maj får du 700 kr i rabatt på ordinarie pris.
Kontakt: Malin Svenberg, vd Exakt Media AB och ansvarig utgivare TV-Nyheterna, malin.svenberg@exaktmedia.se, 08-455 67 76.
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561